Три коалиции - Изправи се! Мутри, вън!“, Българските патриоти“ и

...
Три коалиции - Изправи се! Мутри, вън!“, Българските патриоти“ и
Коментари Харесай

Предсрочни избори 2021: Три коалиции вече се регистрираха

Три обединения - „ Изправи се! Мутри, вън! “, „ Българските патриоти “ и „ Ляв съюз за чиста и свята република “, се записаха в ЦИК за присъединяване в парламентарните предварителни избори на 11 юли в празничния 24 май.

От „ Изправи се! Мутри, вън! “ заявиха, че влизат в борбата с упоритости за още по-голяма група в идващото Народно заседание.

„ Ние сме дружно, един печеливш формат, няма за какво да бъде променян. Ще влезем в Народното събрание със своите депутати и ще продължим тематиките, които си поставихме - разграждане на мафиотския модел “, сподели Мая Манолова.

Представители и на трите обединения - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и Воля, от коалиция „ Българските патриоти “ показаха упоритостта за мощно наличие в идващия парламент. Борис Ячев уточни:

„ Лидерите ще вземат участие в акцията, няма да вземат участие в листите, както беше казано. Амбицията, с която обединението „ Българските патриоти “ отива на тези избори е за едно доста мощно наличие в идващият български парламент. Ние считаме, че нашето наличие подсигурява непоклатимост “.

Документи за регистрация в ЦИК подаде и „ Ляв съюз за чиста и свята република “, в който взе участие някогашният министър председател Жан Виденов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР