Три катастрофи са станали в Пловдив през последното денонощие. Първият

...
Три катастрофи са станали в Пловдив през последното денонощие. Първият
Коментари Харесай

Четирима души са пострадали при катастрофи в Пловдив и областта

Три произшествия са станали в Пловдив през последното денонощие. Първият случай е станал на бул. „ Свобода “ и ул. „ Царевец “ в Пловдив към 14.20 ч. през вчерашния ден. По първични данни,  при маневра за противоположен завой лек автомобил „ Ауди “ удря движещия се с преимущество лек автомобил „ Фолксваген “. След обзор в болница виновният лидер и неговата спътничка са освободени за домашно лекуване без съществени пострадвания.
Прочетете още
Половин час по-късно на кръстовището сред бул. „ Македония “ и ул. „ Бяло море “ при маневра за ляв завой лек автомобил „ Мазда “, ръководен от мъж с 24-годишен стаж като лидер, блъснал насрещно движещата се кола. В разследване на удара леко е потърпевш водачът на блъснатия автомобил. След обзор той е освободен за домашно лекуване. Пробите за алкохол в кръвта на четиримата водачи са негативни. И двата случая са завършени по административен ред.

Вчера към 15.15 ч. в районно управление (на МВР) Стамболийски е получен сигнал за пътен случай сред два леки автомобила, станал на кръстовище в града. От удара е потърпевша леко пътничка в блъснатия автомобил, прегледана е в болница и освободена за домашно лекуване. Според данните досега, повода за злополуката е неспазен от 19-годишен водач знак „ Стоп “, в резултат на което удря колата, движеща се с преимущество.  Пробите с дрегер са негативни. Пътнотранспортното произшествие е отработено по административен ред.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР