Три жени и две деца бяха ударени в София от

...
Три жени и две деца бяха ударени в София от
Коментари Харесай

Шофьорът, блъснал петима в София - с 30 нарушения и отнемана книжка заради алкохол

Три дами и две деца бяха ударени в София от водач с 30 нарушавания на пътя. Инцидентът се случва на пешеходна пътека на бул. „ Цар Борис Трети “.

На червен светофар са изчаквали петимата пресичащи, а водачът на бус се е движел от „ Павлово “ към Руски монумент.

„ 62-годишният лидер се движел с несъобразена скорост и на кръстовището се е стигнало до ПТП с група пешеходци “, изясни пред bTV Динко Трифонов от Пътна полиция към Столична дирекция на вътрешните работи.

Динко Трифонов

„ Това е индивидуален случай, секторът не е с висока централизация на пътни произшествия. Няма отнето преимущество, лидерът е минал на зелен сигнал, а хората са чакали на алено “, уточни още той.

7-месечно момиченце, което е било в количката си, е с контузии на гръдния панер и главата

През годините лидерът е глобен за нередовни документи, през 2014 година му е отнемана книжката за приложимост на алкохол, изтърпял е наказването си. Има нарушавания и за колан, за гражданска отговорност “, изясни Динко Трифонов.

„ На лидера краткотрайно му е отнето свидетелството за ръководство, защото екипът на място е открил, че медицински той не дава отговор на условията на закона. Книжката му е отнета до рухване на основанието – до момента в който той показа медицински документи, които удостоверяват неговата физическа валидност да ръководи МПС “, уточни още той.

Трима от петимата потърпевши са настанени в „ Пирогов “. Дете на седем месеца е прегледано и оставено за домашно лекуване.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР