Три истини като аргументи срещу ГЕРБ извади съпредседателят на ПП-ДБ

...
Три истини като аргументи срещу ГЕРБ извади съпредседателят на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Кирил Петков скочи на ГЕРБ: Пеевски е по-честен от Борисов, да кажат, че ще управляват заедно

" Три истини " като причини против ГЕРБ извади съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. Той застана пред медиите с таблица с данни от Национален статистически институт за коефициента на плодовитост през годините.

 

" Понеже всеки се замерва с друга тези за истината, ние започваме да демонстрираме данни. Това, апропо, може да го види и господин Борисов - коефициентът на плодовитост, който мери раждаемостта. По време на ГЕРБ тя е доста ниска. ГЕРБ свършва да ръководи и тя скача нагоре. Не, тъй като се е случило нещо трагично, а тъй като има безвъзмездни детски градини, тъй като хората видяха сигурност, тъй като приходите се качиха, тъй като МРЗ се качи доста повече, в сравнение с по времето на ГЕРБ. Тази статистика демонстрира, че в случай че се върнем в остарелия модел - да, демографската рецесия ще продължава да е проблем. Ако продължим с новия модел, където има и обществена политика, и стопански напредък, и демографията ще бъде решена ", сподели Петков.

 

" Втора истина: Пеевски беше по-честен като сподели, че колкото и гласове да имат, ще си приказват. Докато Борисов сподели, че няма да си приказват. Време е да не се срамят, да излязат, дори господин Борисов да си каже - ще ръководя с Пеевски. Няма нищо неприятно, само че би трябвало да си го кажат. Целият български народ видя, че няма гласоподаване в зала, където те да не гласоподават дружно. Все едно аз да кажа, че с ген. Атанасов и Христо Иванов няма да управляваме дружно. Не, ние сме дружно, тъй като сме в коалиция. В техния случай те са неофициална коалиция, която ще ръководи дружно и по-късно ", сподели още съпредседателят на ПП-ДБ.

 

Трето. Няма по какъв начин да казваш: Аз не знаех какво написа в конституцията. Ти си първа политическа партия в Народното събрание. Ти казваш на своите депутати, гласувайте... Аз не знам какво договарят четирите дами. Не знам кой предложи Калин Стоянов. Не знам какво написа в конституцията... Стига толкоз. Време е хората да си поемат отговорността, отсече Петков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР