Три големи риска за България съществуват към настоящия момент, посочи

...
Три големи риска за България съществуват към настоящия момент, посочи
Коментари Харесай

ИБГНИ настоя за публичност, за да не се стига до ”махленски изрази за предателства”

Три огромни риска за България съществуват към сегашния миг, уточни Мая Манолова.

По думите й те могат да се трансфорат в три огромни рецесии - мигрантска, здравна, обществена. От " Изправи се.БГ! Ние идваме! " обявиха, че ще поддържат актуализацията на бюджета и ще създадат всичко допустимо да се сформира държавно управление в границите на 46-тото Народно заседание, без значение на коя групировка бъде връчен третия мандат.

" Не би трябвало цената на политическата безнаказаност и дебелоглав да се заплаща от жителите ", уточни още Манолова.

Тя дефинира договарянията за състяване на държавно управление в границите на първия мандат, връчен на партия " ИТН " като " сложни ".

" Ние от " Изправи се.БГ! Ние идваме! " направихме всичко допустимо, с цел да бъде образувано държавно управление с първия мандат. Направихме всевъзможни взаимни отстъпки, отказахме се от позиции и следване на ползи. Но едноличните решения, отхвърли да има подписано съглашение, в което да бъдат закрепени целите с ясни периоди, да има гласност при воденето на диалозите, доведоха до това. Опитите за държавно управление с третия мандат би трябвало да избегнат всички тези неточности, направени от " ИТН ". Имаме подробна пътна карта, само че заяваваме - без значение на коя политическа мощ бъде връчен третия мандат, ние ще поставим всички старания той да бъде осъществен ", уточни Манолова и заприказва за включването на служебни министри в постоянен кабинет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР