Три години условно с пет годишен изпитателен срок получи аверът

...
Три години условно с пет годишен изпитателен срок получи аверът
Коментари Харесай

Бивш полицай и авер на топ сводника Марто Дебелия мина между капките

Три години условно с пет годишен изпитателен период получи аверът на сводника Марто Дебелия - някогашният служител на реда Стефан Филипов. Присъдата е за нелегално държане на муниции.

2 години условна присъда с три години изпитателен период пък получи татко му Йордан, за същото закононарушение. Това реши състав на Районния съд в Благоевград през днешния ден, оповестява struma.com.



На днешното съвещание бяха разпитани двама очевидци, Иван Иванов, чиновник на държавна сигурност и приятелката на Стефан Филипов-Мария Димитрова. След като изслуша пледоарията на отбраната, съдът се отдръпна на заседание и в 16.30 часа излезе с присъдата, която предстои на обжалване на по горна инстанция.

Припомняме, че служителят на реда Стефан Филипов в качеството си на квартален контрольор бе задържан при интервенцията в хотел „ Рио” против посочения за сводник Мартин Дебелия. Филипов бе махленски в близки контакти с Дебелия и чадър върху неговите дейности. При претършуване на вилата на Филипов, където живее татко му, в село Лешко, бяха открити и конфискувани 200 патрона, револвер, автомат, за които не е имал позволение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР