Три години след своя дебют, изключително успешната, тъжна приказка за

...
Три години след своя дебют, изключително успешната, тъжна приказка за
Коментари Харесай

Излезе първата част на This War of Mine: Stories

Три години след своя дебют, извънредно сполучливата, тъжна приказка за войната на 11 bit Studios This War of Mine получава сезонен пропуск – пакет с допълнения, като първото от тях към този момент излезе.

„ Около играта се оформи и израстна голяма общественост и ни въодушеви с хиляди хрумвания. Те вдъхнаха живот на напълно ново DLC: Father’s Promise. Това е автентичен общ брой от истории, които се развиват в света на This War of Mine. Father’s Promise споделя историята на битката на едно семейство да резервира последните частици човещина във време обезсърчение и свирепост. Влезте в ролята на Адам – татко, опитващ се да избави щерка си от ужасите на войната в опит да изоставен обсадения град. Следвайте стъпките им и открийте една история за обич, ненавист и всеотдайност – страстите, които всички ние споделяме в най-мрачните си дни “, пишат от 11 bitt.

Father’s Promise към този момент излезе и се предлага в Steam. Допълнението е част от пакета This War of Mine: Stories. Следващият епизод се чака да излезе при започване на 2018.

Самата основна игра сега е понижена с 80% в платформата на Valve.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР