Три години след бунта на 6 януари в Капитолия на

...
Три години след бунта на 6 януари в Капитолия на
Коментари Харесай

ФБР продължава да издирва заподозрения за тръбна бомба от 6 януари 3 години след бунта на Капитолия в САЩ, предлага награда от $500K

Три години след протеста на 6 януари в Капитолия на Съединени американски щати ФБР към момента търси обвинения който заложи тръбна бомба близо до централата на Националния комитет на Републиканската партия и Националния комитет на Демократическата партия в навечерието на офанзивата.

Тръбните бомби, които са имали едночасов кухненски таймер като детонатор, са жизнеспособни, само че не са детонирали и никой не е потърпевш, сподели ФБР.

„ През последните три години специфичен екип от сътрудници на ФБР, анализатори, експерти по данни и сътрудници от правоприлагащите органи работи хиляди часове, провеждайки изявленията, преглеждайки физически и цифрови доказателства и оценявайки препоръки от обществеността за това кой може да е сложил тръбни бомби на Капитолийския рид “, сподели в четвъртък Дейвид Сундберг, помощник-директор, отговарящ за теренния офис на ФБР във Вашингтон.

ФБР към момента търси обвинения, заложил тръбни бомби покрай Капитолия на Съединени американски щати на 5 януари 2021...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР