Три години лишаване от свобода при строг режим ще търпи

...
Три години лишаване от свобода при строг режим ще търпи
Коментари Харесай

Сурай ще лежи 3 г. в затвора, защото се направи на хитър

Три години отнемане от независимост при непоколебим режим ще търпи предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Търговище Сурай А. Присъдата на Търговищкия областен съд е за осъществени от него две закононарушения – за кражба, която съставлява рисков рецидив,  и за пробутване в послание на 4 подправени банкноти с номинал 20 евро. За всяко от действията правосъдният състав му дефинира санкции, като наложи най-тежкото от тях – 3 години затвор при непоколебим режим.

Кражбата била осъществена на 3 януари 2017 година Осъденият заредил гориво за 60 лв. на бензиностанция на OMV в Търговище. Влязъл сякаш да заплати, само че напуснал бензиностанцията през ресторанта. Качил се в джипа си и потеглил, без да заплати горивото.

При изискванията на продължавано закононарушение наказаният Сурай прокарал в послание 4 подправени банкноти с номинал 20 евро, като знаел, че не са същински парични знаци. С подправените пари той платил нощувка в хотел в Търговище, където обменил друга подправена банкнота от 20 евро. Дал на собствен прочут други четири такива, като му заречен възнаграждение, в случай че ги обмени.

Подсъдимият по същото досъдебно произвеждане Деян Т. подписа съглашение с Окръжната прокуратурата в Търговище и към този момент търпи ефикасната си присъда от 1 година и 5 месеца при непоколебим режим в плевенския затвор. И двамата са неведнъж осъждани.

Присъдата на Сурай А., произнесена от Търговищкия областен съд, предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР