Три години чакам бившият ми зет Богомил Грозев да махне

...
Три години чакам бившият ми зет Богомил Грозев да махне
Коментари Харесай

Големият Антон Радичев: Моля се Богомил Грозев от Нова тв да се смили над мен

" Три години очаквам някогашният ми шурей Богомил Грозев да махне ипотеката от жилището ми. Ето в този момент най-накрая с щерка ми се разведоха и популярност Богу с едно дело мина всичко. Надявам се да постъпи мъжки и най-накрая да приказваме. Все отново имат три жилища, на едно от тях да си трансферира тежестта по ипотеката и да ме освободи ". Това показа огромният артист Антон Радичев, незабавно откакто научи положителната вест, че щерка му Кристина публично е разведена с водещия на новините на Нова тв Богомил Грозев.

Актьорът обясни, че желае да даде чартърен жилището си или вероятно да го продаде, само че да бъде свободен " да прави каквото си желае с него ". " 30 и повече години съм плащал за този мой апартамент. През 1979 година ни взеха къщата с повече от декар двор до Южния парк, с цел да построят поликлиника. И оцениха всичко на 5000 лв.. После ни посъветва един юрист да си разделим сумата на две, другояче щяха да ни дадат единствено едно жилище и по този начин получихме по един апартамент с брат ми. 30 години го изплащах този апартамент ", обясни артистът.

В един миг, когато се появило внучето, той предложил на щерка си и Богомил да ипотекират жилището му и да си построят къща в Бояна на земя, останала от майката на Грозев. " Баща му и майка му не са му приписали и един квадратен метър, само че по закон къщата е на този, който има земята. Тоест на майка му, тъй като татко му умря. И в този момент се оказа, че апартаментът ми е на банката, а Богомил си има и къща... ", съжалява, че сглупил Радичев.

След като към този момент щерка му Кристина и журналистът се развели, той продължава да се надява нещата да се оправят и успокоят. " Иначе, в случай че ги бях оставил да си живеят в " Манастирски ливади ", нещата щяха да са други - нямаше да я има къщата, щях да съм свободен от ипотека и всичко да е ок. Но кой е вярвал, че Богомил и Криси ще се разведат ", споделя Радичев. И въпреки всичко артистът не унива, тъй като тези дни от " Топлофикация " му върнали 800 лв.. " Не можах да допускам! Оказа се, че е тяхна грешката, и си взех парите ", смее се Антон Радичев пред " България Днес ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР