Три дни сме в емърджарси (т.е. emergency - спешна помощ,

...
Три дни сме в емърджарси (т.е. emergency - спешна помощ,
Коментари Харесай

Огромно падение! Варя и Надежда спят в КОЧИНА в Англия! Вижте снимка на приюта!

" Три дни сме в емърджарси (т.е. emergency - незабавна помощ, бел. авт.), която ни тормози, малтретира и манипулира! Като концлагер е! ", оплакаха се две от тризначките Вяра и Надежда , разбра HotArena .

Блондинките попаднаха в следващия " филм на ужасите " в Англия , където живеят към този момент няколко години. От няколко месеца риалити звездите са без покрив над главата и безработни , а локална организация ги е приютила, давайки им заслон и храна. Вяра и Надежда живеят там дружно с още 20-на бездомници. Сигнализират, че у словията са мизерни, спят безусловно на земята върху неопренови постелки и обособено пространство от 2 на 2 метра. 

Колоритните русокоски не за пръв път попадат в такива условия. Преди няколко месеца се наложи журналистът Мартин Карбовски да им изпрати пари, с цел да се върнат в България. Вяра и Надежда подвигнаха много звук в обществените мрежи с изказванието си, че са станали жертва на международна интрига за лишаване на персонални данни. 

След като се прибраха в родината си сякаш имаха желание да работят, само че единствено месец по-късно се озоваха назад в Англия. Там още веднъж започнаха да търсят помощ от другари в обществените мрежи. " Майка и щерка ни поканиха да живеем при тях на квартира, а в този момент ни желаят 1440 паунда. Хора, помогнете, този неприятен шанс край няма. И в България не можахме да си намерим работа, единствено оферти да си продаваме телата ", проплакаха двете.

Явно и през новата 2020 не им е потръгнало, съдейки по фотосите, с които Галерия разполага. Междувременно сестра им Любов, която също живее в Англия, не стопира да показва охолния си живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува, се радва на пространно и уютно жилище в влиятелен лондонски квартал. Там тя отглежда 1-годишната си дъщеричка дружно с половинката си и всеки ден разгласява фотоси, с които да нервира сестрите си.

Култовите тризначки се изпокараха предходната година, като съгласно Вяра и Надежда повода е мъжът на Любов. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР