Три дни след отличната победа срещу Милан с 2:1 на

...
Три дни след отличната победа срещу Милан с 2:1 на
Коментари Харесай

Бетис набързо спука гумите след триумфа в Милано

Три дни след отличната победа против Милан с 2:1 на “Сан Сиро” в Лига Европа тимът на Бетис записа ново отчаяние в Примера дивисион. Севилци се показаха доста едва и изгубиха с 0:2 при гостуването си на Хетафе в среща от 10-ия кръг. Това е трето следващо проваляне за тях и разликата с първия под чертата е единствено 4 точки.

Тимът на Кике Сетиен не сподели и 20% от равнището си, с което завладя Милано. Домакините от Хетафе пропуснаха четири чисти положения още през първото полувреме, а при започване на второто още един път се разминаха с гола.

Шансът покриваше гостите до 60-ата минута, когато Хорхе Молино засече центриране отдясно за 1:0. Само две минути по-късно Димитри Фулкие се разноски през защитата в зелено и повиши на 2:0. И при двата гола испанският национал в отбраната на Бетис Марк Бартра беше просто очевидец на протичащото се и не съумя да помогне с нищо.

Гостите заплашиха мрежата на противника едвам в 71-вата минута, когато Лорен Морон стреля добре.

65' |2-0| #VamosGeta #GetafeRealBetis pic.twitter.com/yQSPnZI7gh
— Getafe C.F. (@GetafeCF) October 28, 2018
Междувременно с тези три точки Хетафе също задмина Реал Мадрид и най-малко за малко ще бъде на осма позиция. СТАТИСТИКА ОТ МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 10 кръг, неделя 28 октомври  Хетафе 2:0краен резулат  Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР