Три дни след кошмара на “Камп Ноу” в реванша от

...
Три дни след кошмара на “Камп Ноу” в реванша от
Коментари Харесай

Късметът беше със Селта дни след петицата от Барса

Три дни след кошмара на “Камп Ноу” в реванша от 1/8-финалите за Купата на Испания отборът на Селта извади огромен шанс и съумя да завоюва с 1:0 визитата си на Леванте в мач от Примера дивисион. В четвъртък галисийци се показаха извънредно едва против Барселона и отнесоха пет гола. Един от най-големите виновници за крушението в Каталуня - Пионе Систо, вкара попадението на “Сиутат де Валенсия” през днешния ден. Той се разписа в 37-ата минута след чудесно подаване на Яго Аспас.
El triunfo en imágenes: https://t.co/9vYsf6xM7E #LevanteCelta pic.twitter.com/l77w35fJ0p
— RC Celta (@RCCelta) January 14, 2018

Това обаче се оказа единият от общо двата изстрела на играчите на Селта в очертанията на вратата на Леванте. Независимо че гостите владееха доста повече топката, те бяха надиграни от домакините си, които обаче нямаха никакъв късмет.

Треньорът на Селта Хуан Карлос Унсуе заложи на нов вратар и други централни бранители спрямо тези от “Камп Ноу”, само че успеха пристигна най-много поради невъзможността на противника да вкара.

Емануел Окиере Боатенг и Хосе Моралес пропуснаха сами против Рубен Бланко, а в последните секунди Хорхе Андухар-Коке не уцели вратата от няколко метра.

С тези три точки Селта се изкачи до десета позиция, до момента в който Леванте е с шест позиции по-надолу и няма победа от седем мача насам.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 19 кръг, неделя 14 януари  Леванте 0:1краен резулат  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР