Три дни преди изборите за Европейски парламент у нас, вторият

...
Три дни преди изборите за Европейски парламент у нас, вторият
Коментари Харесай

Пеевски с публичен дебют в кампанията: Вечеря с избиратели във Велинградско

Три дни преди изборите за Европейски парламент у нас, вторият в листата на Движение за права и свободи (и изцяло избираем съгласно всички проучвания) Делян Пеевски направи своя обществен „ дебют” като участник в предизборната акция. Младежката организация на придвижването от Велинград популяризира къс текст с доста фотоси от среща на медийния притежател и неуспешен шеф на ДАНС с електората от селата Пашови и Света Петка.
Движение за права и свободи показа претендентите си за евродепутати в отсъствието на Пеевски Издателят и неуспешен шеф на ДАНС е втори в евролистата на партията
Това е първото предизборно мероприятие с присъединяване на Пеевски, което придобива медийна популярност. Значително по-мащабно придвижването комуникира другите си предизборни събития, в които отпред е ръководителят (и водач на евролистата) Мустафа Карадайъ.
Снимка: МДПС-Велинград
Появилите се в този момент фрагменти са от заведения в Пашови и Света Петка, като на тях се вижда по какъв начин Делян Пеевски и Камен Костадинов (понастоящем – член на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи с сектор „ Медийна политика, превоз и осведомителни технологии”) в очебийно неофициална конюнктура (или, както е написано в известието: „ по „ приятелски”) поддържат връзка с гласоподавателите на маса по вечерно време.



„ Мнозина желаеха просто да се допрян и снимат с един от най-влиятелните хора в страната, одобрен политик, човек, същински обичан и почитан от своите избиратели”, пишат от МДПС-Велинград. Самият Пеевски е представен да споделя: Всички знаем, че бъдещето на една нация са младежите. Именно по тази причина, ние от Движение за права и свободи излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, сполучливи и потвърдили се хора”.
Снимка: МДПС-Велинград
Отбелязва се, че депутатът „ за поредна година” е почел обичайна вечеря „ ифтар” в Пашови по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан. Освен него и Костадинов, на място са били и различен народен представител – Сергей Кичиков, както и локални политици от Движение за права и свободи.

Информацията за събитието към 13:00 часа не беше качена на уеб страницата на придвижването. Нямаше го и в формалния " Facebook " профил на пресцентъра му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР