Три дни, от 15 до 17 октомври, Смолян за трети

...
Три дни, от 15 до 17 октомври, Смолян за трети
Коментари Харесай

Смолян става домакин на международен лагер по спортни танци

Три дни, от 15 до 17 октомври, Смолян за трети път ще посрещне топ състезатели по спортни танци от Италия, Франция, Литва, Австрия, Германия, Гърция и Япония. Родопският град за следващ път е хазаин на интернационалния подготвителния лагер. Инициатори са PG DanceStudio – Павлина Георгиева от Смолян и Добрина Паричкова от Бургас. Мащабното спортно събитие се организира под патронажа на Община Смолян и в партньорство с Българската Федерация на Клубовете по Спортни Танци – БФКСТ.

Танцьорите ще имат опция да упражняват в отличните условия на Спортната зала „ Величко Чолаков “, заяви кметът на Смолян Николай Мелемов.

Треньори ще бъдат едни от най-известните в региона на латино и общоприетите танци имена – Бенедето Феруджа – Италия, Франк Брангбург – Франция, Джоан Уилкинсън – Австралия, Томас Танка – Чехия, Добрина Паричкова – България, Дима Пакхомов и Александра Мейсън – Италия и други

Тренировките ще се организират без аудитория и при прецизно съблюдаване на ограниченията против COVID-19.

„ Вярвам и не спирам да се боря и да влагам цялата си сила и предпочитание в това да се трансформира Смолян в интернационален център на спортните танци “, разяснява Павлина Георгиева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР