Три деца живели в пълна изолация в продължение на години.

...
Три деца живели в пълна изолация в продължение на години.
Коментари Харесай

Откриха труп на старец и 3 деца, заключени в апартамент

Три деца живели в цялостна изолираност в продължение на години. За случая бе разказано в началото в " Съдебен спор ", заяви Народоосвободителна въстаническа армия. Децата в никакъв случай не са посещавали учебно заведение и в действителност са били заложници на родителите си, които „ не харесвали българското учебно заведение ”. За случая алармирал дядо им, който през вчерашния ден беше открит мъртъв.

Възрастният мъж е открит погубен в блока си в столичния квартал „ Люлин ”. Той се споделя Стефан Янев и е на 87 години. Той беше разгласен за търсене на 12 февруари, когато изчезва. Той изчезва, откакто разкрива, че трите му внучки са живеели в тотална изолираност.

Вчера бяха арестувани щерка му и шурей му.

Представители на „ Социално подкрепяне ” – Люлин обявиха, че техен човек пристигнал в жилището, в който са били затворени децата, откакто получават сигнал. Опитите да се доближи до фамилията и децата били несполучливи. Родителите не са съдействали на обществените.

След влизането си най-накрая в жилището откриват, че децата са живеели в доста неприятни условия. Родителите от своя страна обясниха в „ Съдебен спор ”, че просто не харесвали българското обучение. Социалните занапред ще изследват случая с родителите, които са били адвентисти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР