Три деца и дядо им са били нападнати и нахапани

...
Три деца и дядо им са били нападнати и нахапани
Коментари Харесай

Ротвайлери нахапаха жестоко 3 деца и дядо им в с. Железница

Три деца и дядо им са били нападнати и нахапани от ротвайлери в село Железница.

``
реклама

Две от трите деца, нахапани грубо от два ротвайлера във витошкото село Железница - на 9 и на 12 години, остават в " Пирогов ", като най-малкото - 7-годишно момченце, е освободено за домашно лекуване с обработени рани. Това заяви в Железница пред екипа на Канал 3 началникът на отдел " Разследване " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Стойно Цветков.

``
реклама

12-годишното момче е в травматологията на " Пирогов ", а 9-годишното - в хирургията. И двете са с разкъсно-контузни рани, като прегледите не престават. Комисар Цветков изясни, че сигналът за нападението е подаден към 13:02 ч. на тел. 112.

Инцидентът е станал в региона на минералната баня на Железница. Децата и родителите им живеят в чужбина, а преди дни момченцата пристигнали на посетители в Железница при бащата на майка им.

Днес по обяд дядо им решил да ги изведе на разходка, когато от гората излезли двата ротвайлера и ги нападнали. Дядото е с повърхностни пострадвания. Помогнала му е инцидентна минувачка, която е съумяла да грабне най-малкото дете и да го вкара в лек автомобил.

Кучетата са регистрирани. Със съдействието на Столична община са открити притежателите им. 

" Установяваме дали кучетата са пуснати безпризорни или са пуснати са разходка. Собствениците не са от Железница, живеят в региона, само че дано да изясним фактическата конюнктура. В момента сътрудниците са на място и ще се работи със притежателите ", добави комисар Цветков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР