Три денонощия е държана против волята й пострадалата, нанесен й

...
Три денонощия е държана против волята й пострадалата, нанесен й
Коментари Харесай

Още разкрития за ужаса във Видин: Ето какво го чака садиста след гаврата със Славка

" Три денонощия е държана срещу волята й потърпевшата, нанесен й е побой с юмруци в главата и тялото. Срещу него от юли е била издадена заповед. Образувано е досъдебно произвеждане, осъществен е оглед, а потърпевшата е разпитана.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия зам.-районният прокурор на Видин Райна Петрова.

„ Извършителят е притеглен в качеството на обвинен, тъй като я е лишил от независимост за повече от 48 часа и е използвал мощ против пострадалата. Предвижда се отнемане от независимост от 3 до 12 години “, заяви тя.

„ Привлечен е и по обвиняване, че е нарушил заповед за незабавна отбрана е нанесъл побой “, добави Петрова.

„ През април е направил обир и през май месец е наказан условно на година отнемане от независимост. Към момента е отказал да дава пояснения “, сподели още Петрова.

В изказването се включи и Емил Младенов, зам.-главен прокурор във Видин: „ С оглед данните, че потърпевшата е физически измъчвана, е назначена съдебно-медицинска експертиза. Ще има направени психиатрични експертизи и на потърпевшата и на причинителя “, изясни той.

„ Оказано е на органите на Министерство на вътрешните работи да се извърши инспекция има ли подадени сигнали за осъществени на други закононарушения от общ темперамент. След събиране на съответния доказателствен материал ще бъде изработен разбор “, сподели Младенов.

„ Днес следва да бъде импортирано предложение за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ “, добави той.

„ Има и други досъдебно произвеждане със закани с ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, както и за леки телесни повреди в изискванията на домашно принуждение “, посочи Петрова.

„ Не мога да кажа какво е стимулирало причинителят да подстриже потърпевшата “, сподели още Петрова.

Припомняме, че 19-годишният Радослав Антонов е мъжът, който заключил, пребил и обръснал главата на приятелката си във Видин.

Жертвата на насилника пък е 22-годишната Славка Росенова. Сигнал за зверството бе подаден през вчерашния ден. Видинчанка алармирала в районното ръководство за нанесен побой на внучката ѝ от младежа, с който преди време е живеела на фамилни начала.

Органите на реда открили, че за времето от 12 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август Радослав държал в дома си срещу волята ѝ Славка.

През това време той ѝ нанесъл побой и остригал косата ѝ с ножица. 

В момента момичето е със счупени нос и ребра, оповестиха нейни другари в обществената мрежа. По думите им, Радослав я душил с колан.

Против волята си е била принудена от него да снима интимни фотоси и клипове, на които ясно се чува по какъв начин плаче, споделят още близки на момичето. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР