Три дена как депутатските дружинипредседателското място бранят.Медиите трепетно повтарят на

...
Три дена как депутатските дружинипредседателското място бранят.Медиите трепетно повтарят на
Коментари Харесай

Честит парламент, ма.. му стара!

Три дни по какъв начин депутатските дружини

председателското място бранят.

Медиите трепетно повтарят на багра ревът.

Пристъпи ужасни! Дванайсетий път партийни орди лазят по урвата дива

и тела я стелят, и кръв я залива.

Бури след стихии! Рояк след рой!....

Ето по този начин почти изглеждаше Нардното заседание през миналата седмица, само че накря Шипка, пардон председателското място на Народното събрание бе завладяно. Как се случи този пробив ли? Ами Вежди Рашидом самичък описа – обадил му се Христо Стоичков, помолил го да реши тази рецесия и Веждито я решил. Ето по какъв начин е протекъл и диалогът им:

Звъни телефонът на Рашидов:

- Абе, цървул, ко праите, бе, ми вий ни играйте, бе, да ви е.а м..... да ви е.., аз на всичките им там ще им £$% "!%%&  и след това ще ги обърна и отново ще %(*&%

- Оооо, Ице, по какъв начин си, бе, майна, и на теб да ти е... м.... да ти е...

- Фащай ги тия маймуни там и ги...., що да не ги.... аз да ги.....

- Прав си, да му..., да им..... и да ги..... Е са ще им........

Затваря телефона. Имаме определен ръководител.

Доколкото разбрах, Вежди е определен за началник на Народно събрание по причина, че  е най-възрастният депутат. Доста старомодно и не доста атрактивно. Трябваше да изберат най-красивия за ръководител. Пак ще е излагация, само че най-малко всички щяха да гледат параментарния конторл. Даже можеше да продадем правата за лъчение и в чужбина. Още от самия конкурс за Мистър или Мистър Нардно заседание. Естествено, както се поставя, той щеше да е в три тура. Един, в който кандидатките ще обикалят към трибуната по костюмче, втори - по долни дрехи и трети - за просветеност. Това за дамите. Накрая печели постоянно онази с най-големите. За мъжете туровете може да се сведат до два – пердах с съперника и надпиване със спонсора.

И преди да започнете да коментирате, че въобще не е смешно и всичко това е безпределно тъжно, помислете си какво им е на хората в Китай. И там тия дни имаха привикване на тяхното национално заседание, партиен конгрес на единствената партия помните по какъв начин беше. Обаче смениха ли си ръководителя, не го ли смениха – кой може да разбере. Ми те всички идентични, бе! Нямат си един Вежди да им тропне по масата, да им прочете есемесите си с Ицето и да изохка, че има и друга работа и всички 60 милиона делегати е време да си вървят в къщи да вечерят.

И освен България и Китай са затънали в парламентарни проблеми. Вижте какво става във Англия? Последната им премиерка Лиз Тръс съумя да остане на поста си единствено една отпуска време. Това си е съществено предизвикателство за българските й сътрудници – дали ще се откри по-бърз министър председател от нея? По всичко наподобява, че надпреварата ще е оспорвано. Няма неприятно, проблем може да се окаже единствено бързото консумиране на вероятните варианти за министър председател. Все отново българите сме единствено някакви си 5-6 милиона и до две години всички ще сме били я министър председатели, я ръководители на Народното събрание. Причина за това от една страна е генът, а от друга – демографската рецесия. Тоест всички сме най-красиви и болшинството са и доста възрастни.

Британците сякаш са повече хора, пък към този момент са позакъсали с фрагментите. Говори се, че Тръс щяла да бъде заменена от Борис Джонсън, който към този момент бе на тоя пост. Тия врътки не са измислени от тях, де – едно време Путин се въртеше по този начин на ротационен принцип с Медведев, ма нещо след последната ротация не помни да го предложения да се разменят отново и оттогава си е все той президент. И в българския парламент замалко да пробват ротационния принцип на председателстване, само че рано или късно Веждито щеше да не помни да върне щафетата и отново щеше той да си остане отпред на страната. А и Ицето Стоичков го помоли, пък той е интернационално прочут паралментьор, тъй че няма по какъв начин да му се откаже.

Така че Народното събрание към този момент работи, наздраве!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР