Три държавни фирми от системата на Министерството на транспорта и

...
Три държавни фирми от системата на Министерството на транспорта и
Коментари Харесай

Три държавни фирми от транспорта са дали 9000 лева за байрака на Рожен

Три държавни компании от системата на Министерството на превоза и известията са дали 9000 лв. за грандоманския флаг, за който сега роженските поляни се заливат с бетон, научи OFFNews.

Проектът, който скандализира еколози и естети, е получил 5000 лв. от Държавно дружество Ръководство на въздушното придвижване (РВД), което ръководи авиотрафика над България.

Други 2000 лв. са дадени от " Пристанище Бургас " ЕАД, а още толкоз са платени от Национална компания " Железопълна инфраструктура ".

Въпреки че измежду донорите за гигантския стълб с трикольора уредниците на самодейността са разгласили и логото на БДЖ, се оказва, че закъсалият народен жп транспортьор не е дарявал средства.

Председателят на управителният съвет на НКЖИ Кристиян Кръстев заяви пред OFFNews, че решението е било взето преди той да поеме поста.

Според източници на медията ни самодейността държавни компании да подаряват средства за мегабайрака на Рожен е била разпоредена на отрасловите министерства от служебното държавно управление на Гълъб Донев с циркулярно писмо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР