Три часа бяха необходими на Алекс де Минор, поставен под

...
Три часа бяха необходими на Алекс де Минор, поставен под
Коментари Харесай

Алекс де Минор се измъчи, но се класира за четвъртфиналите в Токио, шампионът Тейлър Фриц с важна крачка напред

Три часа бяха нужни на Алекс де Минор, подложен под номер 4 да се оправи със съпротивата на британеца Джак Дрейпър на тенис шампионата в Токио. Австралиецът направи поврат, с цел да се класира на четвъртфиналите. 13-ият в международната класация тенисист загуби първия сет с 4:6, само че завоюва идващите два след тайбрек.
В идващия си дуел той ще играе с Диего Шварцман, който не срещна чак такива усложнения и в профил в аржентински дуел Франсиско Серундоло с 6:4, 6:1. Шварцман записа победа номер 250 в кариерата си.

Водачът в схемата и първенец от предходната година Тейлър Фриц се оправи с Камерън Нори в два сета 6:4, 6:3 и стана един от петимата играчи, спечелили повече от 50 победи тази година, като триумфът му против Нори е негов 52-ри. В различен мач Алексей Попирин острани от шампионата седмия подложен Карен Хачанов след триумф с 6:4, 6:2.

След успехите си в първия кръг Алекс де Минор и Тейлър Фриц усилиха възможностите си за класиране на финалния шампионат на ATP в Торино. Фриц е на девето място в класацията на 145 точки зад осмия Холгер Руне, който заема последното място даващо право на присъединяване. 25-годишният американец доближи до полуфиналите при дебюта си в Торино предходната година.

Алекс де Минор е с по-малки шансове, като заема 13-а позиция в ранглистата с 2515 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР