Три бързи производства са били образувани срещу водачи-нарушители, съобщиха от

...
Три бързи производства са били образувани срещу водачи-нарушители, съобщиха от
Коментари Харесай

Хванаха трима шофьори с дрога и алкохол до Своге, Ботевград и Пирдоп

Три бързи производства са били формирани против водачи-нарушители , оповестиха от ОДМВР-София.

Първата инспекция е била осъществена към 10:30 часа на 16 септември в с. Антон. Автопатрул е спрял лек автомобил „ Фолксваген Пасат “, ръководен от гражданин на селото. При тестването на лидера за приложимост на алкохол дрегерът отчел 2.05 промила. Нарушителят е бил арестуван за период до 24 часа и против него е стартирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343Б, ал.1 от Наказателен кодекс.

Около 22:10 часа на 16 септември на ул. „ Акад. Стоян Романски “ в Ботевград полицейски екип спрял за инспекция лек автомобил „ Опел “. Колата била ръководена от гражданин на града. Водачът е бил арестуван за период до 24 часа, откакто при тестването му за приложимост на наркотични и упойващи субстанции, в тестът му било регистрирано съществуване на канабис . Срещу нарушителя е стартирано бързо произвеждане. След отчет в прокуратурата лидерът е бил притеглен в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 343Б, ал.3 от Наказателен кодекс и мярката му за задържане е удължена за период до 72 часа.

Около 21:05 часа през вчерашния ден полицейски екип се отзовал на сигнал за самокатастрофирал лек автомобил, преобърнал се в крайпътно дере в село Томпсън. Когато униформените тествали лидера за приложимост на алкохол, дрегерът отчел 2,67 промила в издишания от него въздух . Мъжът е бил превозен за обзор в болнично заведение. По случая е формирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343Б, ал.1 от Наказателен кодекс.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР