Tри автомобила в село Лехчево са осъмнали с нарязани гуми,

...
Tри автомобила в село Лехчево са осъмнали с нарязани гуми,
Коментари Харесай

Нарязаха гумите на три коли в Монтанско

Tри автомобила в село Лехчево са осъмнали с нарязани гуми, оповестиха от полицейската дирекция в Монтана. Покушениято над возилата станало на 23-ти декември.
В село Лехчево трима незнайни унищожили и развалили на лек автомобил, благосъстоятелност на Ц. Т. Г. от същото село. Бандитите са употребявали изострен режещ предмет, като са срязани 3 гуми марка "Континентал ", след което са отправили закана и опасност за ликвидиране към притежателя на колата и се отдръпнали в незнайна посока.
Местопроизшествието е посетено от чиновници при РУ- Монтана. На място е осъществено първото процесуално следствено деяние - разпит на очевидец. Развилнял се мъж малко по- късно към 2.15 часа, в село Лехчево протегнал ръка и на кола, благосъстоятелност на П. Н. Ц. от селото. Извършителят е употребявал техническо средство, изострен режещ предмет, като са срязани две гуми марка "Тигър " и "Кристал Монтеро ", двете са надлежно предна и задна дясна гума на мпс-то. Местопроизшествието е посетено от чиновници при РУ-Монтана. И по двата случая са разпитани очевидци и са формирани досъдебни производства.
Същата нощ от 4 до 10 часа в стопанския двор на село Винище различен бандит е развалил лек автомобил, благосъстоятелност на В. Г. М. от Монтана. Счупено е предно панорамно стъкло и са нанесени драскотини по боята, от лявата страна на автомобила. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава районно управление (на МВР) Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР