Три акцента отбеляза в началото на заседанието на Министерския съвет

...
Три акцента отбеляза в началото на заседанието на Министерския съвет
Коментари Харесай

Петков: Рестартираме дейността на Националния съвет по антикорупция

Три акцента означи при започване на съвещанието на Министерския съвет министър-председателят Кирил Петков.

Възлагам да бъде направен пакет великденска поддръжка, с цел да подкрепим хората да посрещнат великденските празници, макар войната в Украйна.

Програмата 60/40 ще бъде удължена до края на юни, макар че към този момент няма да се удължава изключителната епидемиологична конюнктура.

Ще бъде рестартирана активността на Националния съвет по антикорупционни политики към Министерски съвет , сподели още Петков.



Проект на решение за приемане на План за деяние за 2022 година за осъществяване на Националната тактика за предварителна защита и битка с нередностите и измамите, засягащи финансовите ползи на Европейски Съюз, за интервала 2021 - 2027 година следва да прегледа държавното управление на постоянно съвещание в сряда, от 10:00 ч., оповестиха от пресслужбата на кабинета.

Министрите се чака да одобряват план на решение за предложение до президента на България за награждаване с медал " Стара планина " Втора степен.

Кабинетът следва да одобри и Проект на решение за одобрение на всеобхватна оценка на капацитета за използване на високоефективно комбинирано произвеждане на топлинна и електрическа сила и на ефикасни районни отоплителни и охладителни системи в България.

Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР