Полицията задържа шофьор, карал с несъобразена скорост и ударил пет

...
Полицията задържа шофьор, карал с несъобразена скорост и ударил пет
Коментари Харесай

Зрелищна гонка и потрошени коли във Велико Търново

Полицията задържа водач, карал с несъобразена скорост и блъснал пет коли във Велико Търново. Инцидентът става под крепостта „ Царевец “ тази нощ към 03:00 ч., съобщи БГНЕС.

Водачът е отказал да спре на стоп палка и е последвала гонка с полицията.

Наложило се е униформените да хвърлят шипове по асфалта, с цел да спрат нарушителя. Автомобилът е предизвикал вреди на общо пет коли и кофа за отпадък.

 Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ) 9 мин. Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ)  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Американски артист е убит при опит за кражба 2 мин. Американски артист е убит при опит за кражба  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ) 9 мин. Петро Порошенко пред bTV: Путин се стреми към цяла Европа. Той е вманиачен император (ВИДЕО и СНИМКИ)  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Американски артист е убит при опит за кражба 2 мин. Американски артист е убит при опит за кражба  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили

Пробата е открила, че лидерът е бил зад кормилото след приложимост на алкохол и упойващи субстанции. Шофьорът е задържан.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР