Трейси МакГрейди знае какво е да си част от Залата

...
Трейси МакГрейди знае какво е да си част от Залата
Коментари Харесай

МакГрейди посъветва Мело какво да прави с кариерата си

Трейси МакГрейди знае какво е да си част от Залата на славата и точно заради тази причина даде съвет към различен предстоящ член на баскетболния мавзолей - Кармело Антъни. Ситуацията към 34-годишното крило не е по никакъв начин розова и той е на прага на това да си тръгне от Хюстън след едвам дузина мачове с екипа на Рокетс.

Мнението на Ти Мак е, че за Мело е по-добре да постави завършек на кариерата си, а като съществена насочна точка на изказванието си легендата показва, че единствено по този начин Антъни ще се отърве от заливащата го отвред непрекъсната рецензия.

“Честно казано си мисля, че Мело би трябвало да се откаже. Не ми се желае да минава през още една сходна обстановка и хората да заливат с негативизъм всичко, което е направил досега. Кариерата му е за Залата на славата. Просто би трябвало да го направи”, разяснява МакГрейди в The Jump.
Вижте тази обява в Instagram.
Tracy McGrady doesn't think Carmelo Anthony should let any more people pour negativity on his legacy.

Публикация, споделена от espn (@espn) на Ное 13, 2018 в 10:01 PST

Антъни към този момент е на 34 години и играе професионално от 2003 година насам, преминавайки поредно през Денвър, Ню Йорк и Оклахома Сити, с цел да се озове в Хюстън това лято. За 1064 мача от постоянния сезон индикаторите на Мело са 24.0 точки, 6.5 битки и 3.0 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР