Треьнорът на Лацио Симоне Индзаги не е никак доволен от

...
Треьнорът на Лацио Симоне Индзаги не е никак доволен от
Коментари Харесай

Проблеми в Лацио преди старта на сезона

Треьнорът на Лацио Симоне Индзаги не е по никакъв начин удовлетворен от състава, с който разполага за старта на сезона в Серия “А”. “Орлите” гостуват на Сампдория в неделя, само че няма да могат да разчитат на няколко основни футболисти за този дуел.

Първият проблем за наставника е в отбрана. Новото попълнение Мануел Ладзари е със счупена ръка и отпада от сметките за гостуването в Генуа. Индзаги обаче не счита да рискува и с другото ново попълнение Денис Вавро. Причината е, че словакът до момента не е играл в скица с трима бранители и още не може да свикне с нея. Затова ще се разчита на него едвам на по-късен стадий, когато свикне с условията на Индзаги. Така триото в защита евентуално ще е формирано от Франческо Ачерби, Стефан Раду и Бастош.

Другият проблем пред треньора е в офанзива. Чиро Имобиле е подготвен за игра, само че сега няма кой да го поддържа в предни позиции. Фелипе Кайседо е контузен и няма да може да вземе присъединяване в срещата, а клубът не разполага с различен нападател.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР