Треьнорът на Етър Станислав Генчев получи добри новини преди сблъсъка

...
Треьнорът на Етър Станислав Генчев получи добри новини преди сблъсъка
Коментари Харесай

Етър вдигна двама контузени за мача с Левски

Треьнорът на Етър Станислав Генчев получи положителни вести преди конфликта с Левски в неделя. Двама от контузените играчи в лазарета на “Болярите” в лицето на Венцислав Василев и Иван Петков към този момент са възобновени и ще бъдат разполагаем на треньорския щаб за дуела със “сините”

Василев дълго време бе отвън игра поради контузия, получена преди месец. Петков пък пострада в срещата с ЦСКА-София преди паузата. Сега обаче и двамата към този момент са изцяло здрави и само наставникът ще реши дали да разчита на тях от първата минута на дуела на “Ивайло”.

В събота билети за мача ще се продават на касата на стадион „ Ивайло “ от страната на Спортния диспансер от 10:00 до 15:00 часа и в Туристическия информативен център „ Царевград Търнов “ в центъра на остарялата столица през целия ден.

В неделя в 14:00 часа ще отворят две каси от северната и южната страна на стадиона, надлежно за почитатели на „ Етър “ и столичния „ Левски “. Всички каси, общо пет, за продажба на билети ще бъдат отворени от 15:30 ч., тогава се отварят и входовете на стадион „ Ивайло”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР