Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби засяга всеки

...
Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби засяга всеки
Коментари Харесай

В търсене на помощ: Андреа се оплака, че страда от психическо разстройство

Тревожното разстройство по данни на европейските здравни служби визира всеки трети в Европа. Явно в тази статистика попада и поп-фолк певицата Андреа, която се обърна към своите почитатели в Instagram, с цел да потърси помощ:

 https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Какво тъкмо са ѝ предложили, певицата не споделя, само че истината е, че това не е за първи път, в който Андреа приказва за психическото си здраве. Направи го и след раздялата с Кубрат Пулев.

Виж още: Златка Райкова унищожи Джизъса с самопризнание: Съжалява, че е кръстила детето им на него и още... 

" Имах проблем с килограмите, само че не това беше най-страшното, а това, че започнах да усещам, че нещо с мен не е наред, а Кубрат не ме поддържа. Не финансово, има различен тип поддръжка, която диря в един мъж. Не я получих и започнах да пия хапчета ", показа преди време тя. 

Тогава тя показа, че имала и самоубийствени мисли. " След раздялата желаех да се забия със 150 км/ч., пих хапчета ", показа тогава тя. 

Виж още: Дениз Хайрула сама и непожелана: " Красивите девойки са все сингъл "

Що се отнася до тревожното растройство, то е по-характерно за дамите. При него се демонстрират несъразмерни тревога и терзания, свързани с нормални действия. Интернет споделя още, че страдащите от това разстройство постоянно са настроени отрицателно и в очакване на нещо неприятно. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР