Тревожният момент, в който двама тийнейджъри размахват огромни мачете по

...
Тревожният момент, в който двама тийнейджъри размахват огромни мачете по
Коментари Харесай

Ужасяващ момент, когато тийнейджъри размахват огромни мачете по време на сбиване в центъра на Нотингам

Тревожният миг, в който двама младежи размахват големи мачете по време на сборичкване пред художествена изложба, беше уловен от камера.

Джордан Базуна, 19 година и 18-годишният Джак Болтън са арестувани за сборичкване и отправяне на закани с острие на публично място. Видеонаблюдение беше пуснато в съда, след което арбитър Дейвид Беденхам сподели, че това би трябвало да е била " вкаменяваща и шокираща " сцена за всеки, който може да стане очевидец в центъра на град Нотингам.

Редица младежи бяха видени да размахват ножове по време насилственото разстройство пред Nottingham Contemporary, художествена изложба, и неотложно е стартирано следствие. Никой не е потърпевш.

Както Базуна, по този начин и Болтън бяха разпознати от детективи на запис от камери за видеонаблюдение, размахващи мачете в близост и заплашващи се един различен по време на абсурда в сряда, 31 януари. И двамата бяха наказани през вчерашния ден в Нотингамския кралски съд, откакто и двамата признаха сборичкване и отправяне на закани с остри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР