Тревожи ме, че през тази седмица, от убийството на Мартин

...
Тревожи ме, че през тази седмица, от убийството на Мартин
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Имаме проблем, че прокуратурата бездейства години наред

Тревожи ме, че през тази седмица, от убийството на Мартин Божанов-Нотариуса насам, непрекъснато се подава следена информация, по какъв начин не трябва да чакаме особени резултати. Това разяснява пред БНР министърът на вътрешните работи в служебния кабинет " Гълъб Донев " - Иван Демерджиев.

До истината би трябвало да стигнат способените институции, а те пък би трябвало да намерят сили там да се отзоват хора, които не са свързани с такива случаи, предложи Демерджиев, които наследи и Янаки Стоилов като правосъден министър в служебния кабинет на Стефан Янев..

Той напомни, че е нищожна информацията и за Петър Петров, като направи аналог на активността му с тази на убития Мартин Божанов.

" Министърът на Министерство на вътрешните работи не сподели нищо за Петър Петров. Живи ли е, не е ли, къде се намира, работи ли се по неговото търсене? Вътрешният министър един път показа, че нямало данни. Аз запитвам какво се подхваща, в случай че е жив да бъде издирен. Същото е и с убийството на Алексей Петров. Или някой не желае да работи по тези убийства, или не може да се оправи. И в двата случая не е добре ", сподели Демерджиев в предаването " Хоризонт за вас ".

И призна, че няма особени упования и от Парламентарната комисия, която ревизира клуба за магистрати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР