Тревожа се за децата ни. Недопустимо е хора с богато

...
Тревожа се за децата ни. Недопустимо е хора с богато
Коментари Харесай

Депутатът от БСП Явор Божанков: Криминално проявен влиза в горнооряховските училища

Тревожа се за децата ни. Недопустимо е хора с богато престъпно досие да имат безграничен достъп до учебните заведения на територията на община Горна Оряховица. Въпросното лице е Симон Милков. Осъждан, с голям брой регистрации за хулигански прояви. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

Народният представител напомни, че въпросното лице, по покана на депутатите от ГЕРБ е влезнало и в Народното събрание, дружно с група младежи от железничарския град.

„ В медиите и обществените мрежи съм виждал материали, по какъв начин същият атакува членове на ГЕРБ, пробва да хвърли бутилка по техния водач и крещи извънредно грозни думи против Бойко Борисов. Преди време се прочу с това, че е почупил заведение във Велико Търново, тъй като му отказали да пее. Останах шокиран, когато видях същият човек седнал до народните представители от ГЕРБ и нашите деца в националното заседание “,  възмути се депутатът.

Обществено налична е информацията, че Симон Милков е нарушител. Като покровител на Николай Бареков взе участие в политически прояви в Сливен и в други градове на страната, в които става източник на експанзия и конфилкти. Самият Симон Милков споделя в изявленията, че след приложимост на алкохол е взел участие в сборичкване с защитата на търновска дискотека. Видеоклипове в интернет демонстрират по какъв начин се държи вулгарно с служители на реда.

През 2016 година при шофиране в нетрезво положение и без шофьорска брошура провокира злополука и разрушава три коли. За това получава условна присъда.

„ Това ли е образецът, който желаят да покажат на младежите? Това ли е визията за морал на ГЕРБ? Такива хора ли водят при децата ни? “, риторично попита Явор Божанков.

„ Само за последния месец до мен доближиха недоволства, че локални младежи са пребити или заплашвани от Милков. Някои са подали тъжба, други се опасяват. Местни предприемачи са обект на непрекъснати насмешки от страна на Милков. Това е безусловно неприемливо “, добави Божанков.

„ Надявам се, че всичко това е неточност и сътрудниците от ГЕРБ са подведени. Опитах да беседвам с ръководителя на ГЕРБ във Велико Търново, Даниел Панов и да обсъдим обстановката. За страдание той не дава отговор на позвъняванията ми и явно заобикаля среща с мен. За това съм заставен да го прикани обществено да се разграничи и да прекрати, като водач на политическата мощ, практиката нарушители да се водят при децата ни под патронажа на ГЕРБ “, сподели Божанков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР