Тревър Стори удари троен хоумрън в 1-вия ининг, а Крис

...
Тревър Стори удари троен хоумрън в 1-вия ининг, а Крис
Коментари Харесай

Колорадо обърна два пъти Сан Франциско в Деня на незнайния воин

Тревър Стори удари троен хоумрън в 1-вия ининг, а Крис Янета вкара победната точка в 10-ия, с цел да може Колорадо Рокис да завоюва с 6:5 семейството си против Сан Франциско Джайънтс от постоянния сезон на МЛБ. Двубоят се игра тази нощ на ст. " Куурс Фийлд " в Денвър и бе част от националните празнувания по случай Деня на незнайния боец в Съединени американски щати.

В памет на безбройните жертви, дадени от американската войска по целия свят, всички тимове от Висшата лига по традиция облякоха бейзболни униформи с цветови акценти в камуфлажно зелено. Т. нар. Мемориален ден се отбелязва годишно в последния понеделник на май.


Началото на мача снощи бе отсрочено с съвсем един час поради изсипал се дъжд над стадиона в Колорадо. След 55-минутно закъснение гостите от Калифорния бързо поведоха в резултата с помощта на двоен шлагер с 2 RBI на Евън Лонгория за 0:2 в 1-вия ининг. Домакините незабавно обърнаха посоката с тройния изстрел на Стори, само че по-късно трябваше да наваксват нов пасив.

В 3-тия двата отбора си размениха по една точка – в отварянето " колосите " изравниха на 3:3 с хоумрън на Горкис Ернандес, а в затварянето " скалистите " още веднъж излязоха напред с RBI-сингъл на Йън Дезмънд.


Поредният поврат настъпи в 6-ия ининг, когато офанзивата на Сан Франциско прибра двама рънери с помощта на втори двоен шлагер на Лонгория, последван при 2 аута от индивидуален на пинч-хитъра Пабло Сандовал за 4:5.

Саможертвен флай на Дезмънд в 8-ия докара до ново тъждество, което се резервира и след последния от постоянните 9 ининга. В първата спомагателна част риливърът на Рокис Брайън Шоу (W 2-3) създаде чиста отбрана и даде късмет на нападението да затвори мача.



Той не бе пропуснат и батерите на Колорадо разрешиха на клоузъра на Джайънтс Хънтър Стрикланд (L 2-2) да направи единствено 1 навън. Атаката стартира с база за боли на Нолан Аренадо и продължи с флайаут на Стори. После Карлос Гонсалес бе разходен съзнателно, а Дезмънд изпълни базите с индивидуален шлагер за реда на Янета. Кетчерът на домакините материализира златната опция с RBI-сингъл в центъра, удряйки осмия надвит шлагер в кариерата си и първи след 2016 година

" Където и другаде да беше ударена тази топка, щеше да е дабъл плей. Той просто я прокара през точното място ", помири се мениджърът на Сан Франциско Брус Бочи.



Колорадо Рокис - Сан Франциско Джайънтс 6:5 (10 ининга)
ст. " Куурс Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 R
H
E
САН ФРАНЦИСКО
2
0
1
0
0
2
0
0
0
0 5
12
3
КОЛОРАДО
3
0
1
0
0
0
0
1
0
1 6
11
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 28 МАЙ:

Американска лига

Ню Йорк Янкис - Хюстън Астрос 1:5
Бостън Ред Сокс - Торонто Блу Джейс 8:3
Детройт Тайгърс - Лос Анджелис Ейнджълс 9:3
Кливланд Индиънс - Чикаго Уайт Сокс 9:6
Оукланд Атлетикс - Тампа Бей Рейс 0:1 (13 ининга)
Сиатъл Маринърс - Тексас Рейнджърс 2:1
Канзас Сити Роялс - Минесота Туинс 5:8

Национална лига

Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 4:3 *
Атланта Брейвс - Ню Йорк Метс 5:8 *
Питсбърг Пайрътс - Чикаго Къбс 0:7
Милуоки Бруърс - Сейнт Луис Кардиналс 8:3
Сан Диего Падрес - Маями Марлинс 2:7
Аризона Дайъмъндбекс - Синсинати Редс 12:5
Лос Анджелис Доджърс - Филаделфия Филис 5:4

Интерлига

Балтимор Ориолс - Вашингтон Нешънълс 0:6

---
* Дабълхедър

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР