Тревър Милтън, основателят на производителя на камиони, задвижвани с водород

...
Тревър Милтън, основателят на производителя на камиони, задвижвани с водород
Коментари Харесай

Основателят на Nikola Тревър Милтън беше осъден на 4 години затвор за измама

Тревър Милтън, създателят на производителя на камиони, задвижвани с водород Nikola, беше наказан на четири години затвор в понеделник за машинация на вложители по отношение на готовността на технологиите на неговия стартъп в с цел да увеличи цената на акциите си.

41-годишният беше приет за отговорен по три обвинявания предходната година, всяко от които носеше оптималната присъда сред 20 и 25 години.

Адвокатите на Милтън преди този момент са се обърнали към съда за състрадание, потвърждавайки по-рано този месец, че някогашният основен изпълнителен шеф „ в никакъв случай не е направил нищо, с цел да скрие това, което прави или споделя “, не е създавал „ подправени “ документи и не „ лъже своите счетоводители, инспектори или юристи “ за компанията. Прокурорите желаеха 11-годишна присъда.

Присъдата му лимитира внезапен спад за Никола, който за малко можеше да се похвали с по-висока пазарна оценка от Ford, преди късият продавач Hindenburg Research да назова компанията „ комплицирана машинация “, потвърждавайки, че е преувеличил технолог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР