Третото издание за сезона на онлайн инициативата Е-академия ще се

...
Третото издание за сезона на онлайн инициативата Е-академия ще се
Коментари Харесай

Е-академия през най-празничния месец в годината: Радина Кърджилова за адаптация на децата и родителите към учебната среда

Третото издание за сезона на онлайн самодейността Е-академия ще се организира на 11 декември от 17:30 часа

Актрисата Радина Кърджилова ще бъде специфичен посетител в Е-академия през най-празничния месец - декември. Тя е майка на двама малчугани, а от септември месец натрупа скъп опит като родител на възпитаник в първи клас. Звездата на Народен спектакъл " Иван Вазов " ще показа с аудиторията по какъв начин е минал процесът на акомодация на цялото семейство към този нов и трогателен интервал за тях. Срещата ще се организира на 11 декември (понеделник) от 17:30 часа, а всеки искащ може да се записва изцяло гратис .

" Годините в детската градина отлетяха толкоз бързо! Стигнахме досега, в който и нашето към този момент пораснало дете трябваше да стартира учебно заведение. Всяка нова глава от живота носи със себе си разнообразни провокации, които постановат акомодация на всеки един член на фамилията. Мога единствено да благодаря на учителите, които ни помогнаха да навлезем по този начин елементарно в образователната среда ", споделя Радина Кърджилова.

Целта на Е-академия е да обогати преподавателите в България както професионално, по този начин и прочувствено, свързвайки ги с разнообразни водачи на мнение, известни персони и експерти, които да споделят своята персонална позиция и опит по съответна тематика. От своето начало на самодейността, до този миг, са осъществени 23 издания. Сред най-вдъхновяващите посетители, взели присъединяване са: Койна Русева, Теодора Духовникова, Мадлен Алгафари, Георги Господинов и други.

Нашият финален посетител в Е-академия за 2023 година - Радина Кърджилова, приключва актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов " през 2009 година Започва кариерата си в Театър " Българска войска " и Театрална работилница „ Сфумато ". През 2010 година печели първата си кино премия за дебютна женска роля в българското кино за функциите ѝ в сериала " Стъклен дом ", както и във кино лентата " Тилт ". През 2017 година се причислява към трупата на Народен спектакъл " Иван Вазов ". Носителка е на премията ИКАР през 2018 година, както и на АСКЕЕР през идната годинa.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР