Третото издание на SPICE Music Festival вече наближава и от

...
Третото издание на SPICE Music Festival вече наближава и от
Коментари Харесай

Още 4 световни имена допълват програмата на SPICE MUSIC FEST...

Третото издание на SPICE Music Festival към този момент наближава и от 6 до 8 август 2021 Пристанище Бургас още веднъж ще стане най-голямата празненство локация на Черноморието ни!

Поредната огромна звезда от 90 – те, която ще се качи за първи път на сцена в България, точно в Бургас е MAXI PRIEST. Легендарният реге реализатор идва с цялата си група от Ямайка особено за фестивала у нас. Концертът, който са ни подготвили музикантите ще бъде най-малко час, а шлагери като „ Wild World” и „ Close to you” ще озвучат бургаския залив на 7 август.



Следващата приятна изненада е TURBO B from SNAP. След като преди 2 години се насладихме на другата част от емблематичния за 90 – те дует, в този момент още веднъж ще припяваме дружно шлагерите на групата, този път в осъществяване на мъжката половина.



От Италия ще дохвъри IN GRID. Симпатичната изпълнителка от Апенините идва с цялостния си боеприпас от шлагери. " Tu es foutu " през 2003 г обиколи класациите на Европа, Латинска Америка и Австралия. Последваха „ In Tango “ и „ I am Folle de toi”, а неделната вечер на 8 август ще ни придвижи назад във времето на летните нощни заведения преди 20 години.



Също на 8 август ще забележим и BG The Prince of Rap – любим на хип хоп и рап почитателите от близкото минало. Едва ли има обожател на Spice Music Festival, който да не е танцувал под ритъма на „ The Beat is hot” или “The Colour of my dreams”.



За голямо страдание, двама от към този момент оповестените актьори няма да дойдат в Бургас.

„ С огромно страдание оповестяваме, че Maxi Jazz би трябвало да отсрочи присъединяване си на музикалния фестивал Spice Music в България на 7 август. Наскоро Maxi се разболя и постъпи в болница. Поради тази причина, до момента в който се възвръща, съветът на лекарите му е да се отдръпна от работните си задължения. Maxi Jazz изпраща своите извинения на правилните си почитатели и чака с неспокойствие да види всички в близко бъдеще “ – e известието на екипа на Maxxi Jazz.

Другата неприятна изненада идва от Съединени американски щати – „ Заради възобновените рестрикции, свързани с COVID-19, рестриктивните мерки при пътешестване и другите условия за карантиниране, Coolio реши да отсрочи всичките си задължения за 2021 година. Всички негови концерти ще бъдат отсрочени за 2022 “.

Въпреки наложените промени, уредникът на фестивала Николай Тодоров, изрази своята убеденост: „ Очевидно пандемичните условия и рестрикции не престават да трансформират проектите на артистите, само че за нас е значимо фестивалът да го има! Готови сме да реагираме на всевъзможни изненади и по тази причина успяхме да обявим нови забавни имена в програмата. На фона на десетки анулирани събития в цяла Европа, ние продължаваме да работим интензивно за провеждането на третото издание на SPICE Music Festival. Желанието ни е освен да се организира, а още веднъж да покажем, че ще бъде на международно равнище. “

Освен новите имена, на сцената ще забележим DJ BOBO със забележителното му шоу Kaleidoluna, E-Type, C-BLOCK, NANA, британците STEREO MC`s, Leeroy Thornhill – един от създателите на Prodigy, MASTERBOY, Real McCoy, евроденс поп групировката Alice DJ, VENGABOYS и Jenny от известната шведска група Ace of Base. Сцената на SPICE Music Festival ще събере още веднъж емблематичният български дует Дони и Момчил, а музиката им ще бъде показана от „ Фондацията “. Съвсем скоро ще научим и имената на DJ -те, които ще подгряват международните звезди.

На територията на Пристанище Бургас ще бъде обособена и специфична Street Food зона с голям брой каравани, мобилни кухни и питейни заведения, които ще подсигуряват същинския усет и мирис на фестивала.Билети за фестивала могат да бъдат закупени на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „ На Тъмно “.

SPICE Music Festival се провежда от „ Културно-масова активност “ ЕООД и Fest Team с извънредната медийна поддръжка на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР