Третото дете на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт

...
Третото дете на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт
Коментари Харесай

Меган Маркъл се изложи тотално с гафа, който допусна на кръщенето на малкия принц Луи

Третото дете на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън бе кръстено при започване на тази седмица на частна гала в двореца " Сейнт Джеймс " в Лондон. На празника бяха поканени единствено най-близките родственици на щастливите родители.

Въпреки че ситуацията на кръщенето на дребния принц Луи бе непринудена, събитието се организира съгласно всички кралски обичаи.



Няма по какъв начин да не обърнем внимание на доста освежената майка на дребния принц Луи. По време на последната си публична поява - на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, тя изглеждаше леко изтощена и изтощена.

За значимото събитие Кейт Мидълтън бе избрала ярък тоалет на световноизвестния дизайнер Alexander McQueen и елегантна шапка на Jane Taylor. С тоалета си тя съумя да засенчи всички посетители, които почетоха събитието. Майката на херцогинята Карол Мидълтън изглеждаше доста стилно.

Единствената, който се поизложи, беше херцогинята на Съсекс. Защо Меган Маркъл не се вписваше в ситуацията на светлия празник, може да разберете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР