Третодивизионният ще стартира зимната си подготовка на 11-и януари. Програмата

...
Третодивизионният ще стартира зимната си подготовка на 11-и януари. Програмата
Коментари Харесай

Розова долина стартира зимната си подготовка на 11-и януари, ясни са и контролните срещи

Третодивизионният ще започва зимната си подготовка на 11-и януари. Програмата за зимната работа е съвсем подготвена на 100 %, като ще премине напълно при локални условия. За момента са обезпечени шест контроли с тимовете U19, Загорец (Нова Загора),, (Горски извор), и. От клуба прецизират, че може да има промени по предварителната стратегия.

Първата инспекция е на 23-и януари с юношите (старша възраст) на Берое, а четири дни по-късно има мач и със. За момента проектите са шампионата на Югоизточната Трета лига да се възобнови на 20-и февруари, само че не е ясно дали с постоянен кръг или с изиграване на отсрочените от есента срещи. Розите имат един подобен и това се случи в 17-ия кръг против, когато при хасковлии се оказа, че има много инфектирани с COVID-19 играчи.

Розова котловина (Казанлък) заема 6-о място в есенното класиране с 30 точки, събрани от 9 победи и 3 равенства, а имат и 4 провали. Те обаче могат да се гордеят с обстоятелството, че единствени съумяха да победят водача в класирането Черноморец (Бургас), откакто в 5-ия кръг се постановиха с 3:2 в нервозен мач, пъстър с червени картони.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР