Третодивизионният ОФК "Локомотив" /Мездра/ привлече още едно ново попълнение. Това е

...
Третодивизионният ОФК "Локомотив" /Мездра/ привлече още едно ново попълнение.
Това е
Коментари Харесай

Локомотив /Мездра/ привлече бившия капитан на Дреновец /снимки/

Третодивизионният ОФК "Локомотив " /Мездра/ притегли още едно ново попълнение.
Това е 28-годишният нападател Ивайло Орлинов, който всекидневно играе на фланга на офанзивата като ляво или дясно крило.
Ивайло Орлинов е роден на 21 октомври 1993 година в Берковица. Юноша е на ПФК "Монтана 1921 ", след което облича екипите на "Ком " /Берковица/, "Левски 2020 " /Лом/ във Втора лига и "Дреновец ".
Орлинов е следващото, четвърто попълнение в лятната селекция на „ железничарите “. Преди него в тима се завърнаха вратарят Ивайло Сайков (25 г.), централният бранител Мариян Кусев (21 г.) и десният халф-бек Ивайло Бояджиев (25 г.).
На проби сега са двама млади нападатели - юношата на "Локомотив " /София/ Иво Иванов и Венелин Йотов, който е младеж на "Ботев " /Враца/, играл през последния сезон в "Академик " /Свищов/ и "Дреновец ".
Очаква се при започване на м. август към отбора да се причисли още един умел атакуващ футболист със сериозен стаж в Първа и Втора професионална лиги.
Тази събота, 23 юли, ОФК Локомотив приема ФК "Дреновец " в третата контролна среща от предсезонната си подготовка. Проверката е от 18:00 часа на градския стадион в Мездра. В предходните две инспекции момчетата на треньора Диан Попов изгубиха от "Вихър " /Славяново/ с минималното 0:1 и победиха дублиращия тим на "Ботев " /Враца/ с 3:1 (голмайстори: Деян Иванов, Николай Ганчев от дузпа и Стефан Стефанов).
Последната инспекция на локомотивци е на 30 юли с "Надежда " /Доброславци/ още веднъж на личен терен.
Шампионатът в Северозападната Трета лига започва на 6 август. Жребият за новото състезание ще бъде изтеглен на 29 юли, когато в Зоналния съвет на БФС - Велико Търново ще се организира обичайното заседание с представители на футболните клубове преди началото на спортно-състезателния сезон 2022/2023.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР