Третодивизионният Черноморец (Бургас) има нов партньор, който ще подаде ръка

...
Третодивизионният Черноморец (Бургас) има нов партньор, който ще подаде ръка
Коментари Харесай

Георги Чиликов осигури още един важен партньор за Черноморец

Третодивизионният Черноморец (Бургас) има нов сътрудник, който ще подаде ръка на играчите в устрема им да завоюват промоция в професионалния футбол. С персоналните контакти на новия старши треньор Георги Чиликов в поддръжката си за " акулите " се включва веригата за хранителни добавки KrasiviTela.com. Фирмата има задачата да обезпечи всичко належащо за възобновяване на футболистите след мачовете, а също по този начин и в ежедневната работа през шампионата.

" Имаме удоволствието да обявим ново партньорство. KrasiviTela.com подаде ръка на Черноморец, като ще се грижи за възобновяване на футболистите от представителния ни тим. Първенството стартира напълно скоро и с дружни старания ще създадем всичко допустимо, с цел да върнем бургаския тим в елита. Когато бях дете, това бяха едни от най-вълнуващите уикенди на препълнения стадион, когато играеше нашият тим.

" Успех на момчетата и на Георги Чиликов, а ние от Krasivi Tela Supplement Store ще оказваме помощ с възобновяване на тима! ", споделя притежателят на компанията Кирил Танев откакто договорът към този момент бе факт.

Черноморец (Бургас) през днешния ден играе контролна среща с Черноморец (Балчик) от 18.00 часа на стадиона в Обзор, а шампионата на Югоизточната Трета лига започва на 6-и август с посещение на Левски (Карлово).
 Черноморец (Бургас) писа шестица на дубъла на Спартак (Варна)
Черноморец (Бургас) писа шестица на дубъла на Спартак (Варна)

Първа победа за " акулите " в предсезонната им подготовка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР