Третият в страната IKEA Център за поръчки отвори врати в

...
Третият в страната IKEA Център за поръчки отвори врати в
Коментари Харесай

IKEA Център за поръчки отвори врати в мол Plovdiv Plaza

Третият в страната IKEA Център за поръчки отвори порти в Пловдив. Той се намира в мол Plovdiv Plaza, разполага с 1400 кв. метра комерсиална повърхност. Мениджърът по продажби Яна Якимова описа пред Plovdiv24.bg по какъв начин ще работи центърът.

" Това е третият подред център в страната и е част от нашата стратегия да ставаме все по-достъпни за клиентите в цялата страна. И да можем да дадем опция на повече хора да се допрян действително до продуктите и услугите на IKEA ", разяснява Якимова, която е част от софийския екип на IKEA, само че е в Пловдив, с цел да окаже подпомагане на чиновниците в града на тепетата.

В комерсиалната повърхност на IKEA Център за поръчки Пловдив са изложили интериорни решения и хрумвания за клиентите, които да намерят ентусиазъм за интериорната скица в дома си. Изложена е лимитирана част от асортимента на IKEA, само че клиентите могат да поръчват от целия разполагаем подбор, който се предлага в IKEA като цяло. Около 300-400 продукта пък са налични за неотложно взимане.

След поръчка в центъра срокът за доставка е до 7 работни дни. Стремежът на чиновниците в центъра е в бъдеще да понижат този период. Клиентът получава гратис доставката си до центъра за поръчки, откъдето да я вземе и придвижи до у дома. Предлага се и спомагателна услуга като доставка до дома или монтаж, защото всички мебели на IKEA са в плоски опаковки. IKEA Център за поръчки Пловдив отвори порти през днешния ден в 9.30 ч и единствено 20-ина минути по-късно влязоха и първите клиенти.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР