Третият тест за коронавирус на канцлера Ангела Меркел е отрицателен,

...
Третият тест за коронавирус на канцлера Ангела Меркел е отрицателен,
Коментари Харесай

И третият тест на Меркел е отрицателен

Третият тест за ковид на канцлера Ангела Меркел е негативен, само че немският водач ще остане под домашна карантина през идващите дни, съобщи неин представител, представен от медиите.
65-годишната Меркел е в самоизолация в жилището си в Берлин малко повече от седмица, откакто на 22 март стана ясно, че доктор, който й е направил имунизация два дни по-рано, е инфектиран с вируса.
" Третият тест на канцлера също се оказа негативен. Канцлерът ще продължи да прави формалните си действия под карантината в дома си в идващите дни ", съобщи представителят на Меркел.
До момента не е ясно дали немският канцлер ще бъде подлагана на още спомагателни проучвания. Хората, които са контактни с доказани случаи на COVID-19, нормално би трябвало да останат в самоизолация за 14 дни. Докато е в изолираност, Меркел продължава да работи и организира държавни съвещания посредством видеовръзка.
В събота тя разгласява аудио послание, в което благодари на германците, че съблюдават невижданите ограничения и заобикалят ненужните обществени контакти. Тя също помоли за самообладание, като сподели, че е прекомерно рано да се каже по кое време рестриктивните мерки могат да бъдат облекчени.
В Германия са регистрирани над 57 000 случаи на ковид и 455 смъртни случая, сочат данни на Института на Робърт Кох.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 30 март
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР