Третият сингъл от предстоящия албум на трио "Viva" вече е ...

Третият сингъл от предстоящия албум на трио "Viva" вече е

Трио "Viva" и песента им "Неон" от новия им албум

Третият сингъл от идния албум на трио "Viva " към този момент е реалност. Той е озаглавен “Неон”. Триото е от Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова.

"Новата ни ария, както и всяка една друга ария, по която работим от идния албум, който ще пуснем, е с тематика, която директно ни вълнува. В случая тематиката за споделената и несподелената обич, само че по един много танцувален метод показана ", сподели Виктория Чешмеджиева в ефира на "България заран ".

Музиката е дело на Славчо Николов от БТР и "Фондацията ". Текстът е на Яна Николова, а аранжиментът е на Славчо Николов и Алекс Нушев. Ние работим с този екип и по албума, сподели Йоана Великова пред

Според тях в българския език има изключителна хубост и магия и считат, че не би трябвало да губят тази връзка.

Триото не престава работа по албума - остават още 5 песни в развой, с изключение на към този момент готовите 5 песни с видео

"Много е значимо един актьор да има двигателна просвета, да се движи. Да знае по какъв начин да се движи на сцена и да забавлява аудиторията ", счита Виктория Ехиянова.

Виктория Чешмеджиева разясни, че се занимават с музика от четиригодишни. А дружно като трио са от 10 години. Албумът би трябвало да излезе в края на тази календарна година.

Източник: dnes.bg