Третият си роман Нишка, който се превърна в истинско събитие

...
Третият си роман Нишка, който се превърна в истинско събитие
Коментари Харесай

Писателката Виктория Бешлийска представя новата си книга „Нишка“

Третият си разказ " Нишка ", който се трансформира в същинско събитие на лятото, показва в ефира на " Добро утро, Европа " писателката Виктория Бешлийска. Неговата публична премиера занапред престои.

" Имаше доста хора, които бяха скептични във връзка с това, че пускаме книга през лятото. Пък ние в издателството и аз самата имахме този подтик, че на тази книга, в която огромно част от историите протичат точно през лятото, в действителност и беше пристигнал момента и трябваше да я създадем по този начин ", показа Бешлийска.

" Много забавни са персоналните истории, които ми споделят читатели, тъй като книгата се оказва, че стартира да разплита влакна в тях самите. Много хора припознаха своите роднини в героите, във второстепенните герои. Разпознаха персонални истории вътре. Тази книга извърши своята идеална цел - да ни накара да се обърнем към родовата си история,
като към нещото, което от време на време ни прави подвластни, досега, в който не го осъзнаем, и можем да потърсим някаква независимост ", добави тя.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР