Третият сезон на The Witcher (Вещерът) се представя по-слабо от

...
Третият сезон на The Witcher (Вещерът) се представя по-слабо от
Коментари Харесай

Да, той още е Гералт. Рейтингът на The Witcher страда след новината, че Хенри Кавил напуска

Третият сезон на The Witcher (Вещерът) се показва по-слабо от предходните два, демонстрират данните на Netflix. И е прекомерно евентуално това да е обвързвано с отчаяние на почитателите, че актрьорът н основната роля Хенри Кавил напуща продукцията.

Първите 5 епизода на новия сезон - финален с Кавил в облика на Гералт от Ривия - излязоха на 29 юни, а финалните три серии се чакат в края на този месец. Макар да е измежду най-гледаните лични продукции на платформата, феновете са прекарали едвам 73 милиона часа пред екрана в първите дни от стартирането на третия сезон. За съпоставяне вторият сезон на старта си реализира 143 милиона часа гледания. Тогава манията по фентъзи шлагера на Netflix го подреди измежду рекордьорите по гледаемост.

Новината, че Хенри Кавил ще бъде заместен от своя сътрудник Лиъм Хемсуърт в бъдещите сезони провокира вълна на неодобрение измежду феновете на сагата. По-ниският рейтинг на третия сезон стана причина от продукцията да припомнят по зрелищен метод, че Кавил към момента е основният воин.

" Да, той още е Гералт в сезон 3 ", гласи рекламната акция, пусната от The Witcher на 3 юни.



Just in case you need a reminder.
— The Witcher (@witchernetflix)

Феновете заобичаха Кавил поради ентусиазма и отдадеността, с които той се превъплъти във Вещера и не са подготвени да се примирят с това, че той напуща The Witcher. Англичанинът завоюва сърцата на феновете, тъй като приемаше ролята на Гералт от Ривия доста персонално. Той самият беше доста разпален по видеоиграта и книгите от поредицата, на които се базира сюжетът на сериала.

„ Той е доста зает в разбирането и пресъздаването на този воин. Това е нещо, в което постоянно е влагал доста пристрастеност - от първия ден “, споделя Аня Чалотра - екранната половинка на Кавил в ролята на Йенефер.



Колкото и ролята на Гералт от Ривия да приляга на Хенри Кавил, за това сезон 3 е последният, в който го виждаме като Белия вълк, заяви самият той още през октомври предходната година. Актьорът разгласи в своя профил в Инстаграм, че в сезони 4 и 5 ще бъде заместен от Лиъм Хемсуърт:

„ Моето странствуване като Гералт от Ривия беше изпълнено както с чудовища, по този начин и с завършения, само че уви, ще оставя медальона и мечовете си от сезон 4. Вместо мен фантастичният Лиъм Хемсуърт ще поеме мантията на Белия вълк… Лиъм, този воин има такава удивителна дълбочина, наслаждения се на гмуркането и виж какво можеш да откриеш “, написа Кавил.

Лиъм Хемсуърт отговори на сътрудника си още веднъж с обява в обществената мрежа:

„ Като почитател на The Witcher съм извънредно благополучен, че имам опцията да играя Гералт от Ривия. Хенри Кавил беше необикновен Гералт и за мен е чест, че той ми подава щафетата и ми разрешава да поема остриетата на Белия вълк за идната глава от неговото премеждие.

Хенри, аз съм ти почитател от години и се въодушевих от това, което даде на този обичан воин.Ще би трябвало да съм на висотата на големите упования, само че в действителност съм разчувствуван да стъпя в света на „ Вещерът “, написа австралийският артист.

Въпреки джентълменското предаване на щафетата, новината за рокадата в The Witcher по никакъв начин не се хареса на почитателите. Изглежда продукцията замисля да изясни образната смяна на основния воин в идващите сезони с нещо от сюжета на книгите.

„ Имаме доста, доста добър проект да представим новия си Гералт и новата ни визия за Гералт с Лиъм, Няма да встъпвам в детайлности, с цел да не разгадавам прекомерно доста, само че концепцията е доста близка до книгите, изключително до петата част от поредицата “, изясни изпълнителният продуцент на сериала Томек Багински.

„ Хенри е извънреден Гералт и мисля, че Лиъм също ще бъде извънреден Гералт “, обявиха още от продукцията.

Докато Лиъм Хемсуърт влезе в ролята на Белия вълк обаче има още време. В най-новите налични епизоди на сериала почитателите към момента могат да се насладят на играта на обичания си артист.

В третия сезон героят Гералт е твърдо решен да защищити своята повереница Сирила от заплахите. Той поема с обичаната си Йенефер към магьосническата академия Аретуза, където Сири би трябвало да се научи да владее силите си.

Третият сезон е основан на четвъртата книга от сагата на Анджей Спасовски – „ Време на пренебрежение “. В историята са преплетени политика и изменничества, а битката против тъмните сили наподобява все по-трудно начинание.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР