Третият сезон на романтичното риалити Ергенът“ стартира снощи и още

...
Третият сезон на романтичното риалити Ергенът“ стартира снощи и още
Коментари Харесай

„Ергенът“ сезон 3: След старта на шоуто

Третият сезон на сантименталното риалити „ Ергенът “ започва нощес и още до момента в който течеше пилотният епизод, обществените мрежи се извършиха с мнения.
Прочетете още
За трети път 26 дами се включват в борба за сърцето на един мъж пред камерите и феновете. Тази година те ще се борят за сърцето, любовта и розите на Алек – синеок млад бизнесмен от София, който ръководи транспортния бизнес на родителите си.

„ Искам да си намеря индивида. Готов съм за едно ново начало. Не мога да си показва какво ме чака. Единственото, което знам, е по какъв начин ми бие сърцето “, сподели Алек при започване на предаването, преди да се е срещнал с претендентките.

Малко по-късно добави: „ Вярвам в любовта от пръв взор “.

В първия епизод той се срещна с 13 от девойките – инфлуенсър, маникюристка, софтуерен инженер, поп фолк певица, стюардеса, пожарникар, експерт по цифров маркетинг, някогашна спортистка и няколко моделки. Вижте визитките им:

Довечера следва влизането в шоуто на идната половина от девойките, а през идващите 3 месеца феновете ще могат да наблюдават по какъв начин се развиват взаимоотношенията както сред съперничките, по този начин и сред всяка от тях с предприемача. За една от тях приказката ще приключи още в тази вечер, преди да е почнала – коя е тя следва да разберем.

За останалите остава да се насладят на приказното имение на гръцкия остров Родос и да дадат максимума от себе си, с цел да впечатлят Алек и завоюват неговата обич. А феновете ще получат това, което чакат да видят - красиви гледки, тоалети, бижута, коктейли, взаимоотношения и кавги. Защото бързо след старта в връзките сред девойките започнаха да се намесват злоба и завист. Още от анонсите на предаването се видя, че скоро след началото играта загрубява - с обиди и викове.

В първия епизод станахме очевидци и на първата целувка, само че значи ли тя освен това и какво още може да се случи – следва да разберем. Интересно е да се наблюдава и дали ще пламне пожар сред пожарникарката и Алек и по какъв начин ще бъде сподавен той и дали някоя от другите екзотични хубавици няма да го отмъкне за себе си... Още в първия епизод една от дамите трябваше да получи розова роза, която е знак на неговото най-силно усещане от някоя от участничките. Е, ще би трябвало всички да изчакат останалите 13 девойки, които ще се борят за сърцето на Алек.

Дали това е представителната извадка за младите девойки в България, дали това е модел за подражателство или не, това би трябвало да кажат експертите, а феновете сами ще би трябвало да преценяват къде е границата.

Пловдивското присъединяване в шоуто
В предаването влиза и пловдивчанка - Надя Георгиева е софтуерен инженер, който работи по специалността си. Определя себе си като занимателна, импулсивна, жизнерадостна и откровена млада жена, жадуваща за завършения и страсти. Обича да пътува, стига да е заобиколена от приятни хора. Ненавижда подправеното държание, лицемерието и лъжата. Обича разпоредбите и се старае да ги съблюдава.

При срещата си с Алек Младенов, Надя му подари кърпичка, изписана ситно с програмен код. Алек ще би трябвало да опита да разчете какво му е написала тя. Как ще се развиват връзките сред тях, следва да разберем в идващите епизоди.



 

фотоси: bTV Group
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР