Третият поставен Карен Хачанов от Русия се нуждаеше само от

...
Третият поставен Карен Хачанов от Русия се нуждаеше само от
Коментари Харесай

Третият поставен Карен Хачанов продължава към четвъртфиналите в Марсилия

Третият подложен Карен Хачанов от Русия се нуждаеше единствено от 76 минути, с цел да преодолее испанеца Роберто Баутиста Агут с 6-2, 6-2 във втория кръг на тенис шампионата в Марсилия.
Хачанов наниза 14 аса и доминираше в основни точки, възползвайки се от четири от петте си благоприятни условия за пробив, с цел да се класира за четвъртфиналите.

В различен осминафинал Томаш Махац от Чехия в профил шестия подложен Лоренцо Музети от Италия след 6-3, 6-2. Четвъртият подложен Юго Умбер завоюва в напълно френски мач против Юго Гастон. Умбер са наложи над своя съотечественик с 2-6, 6-1, 6-3 и на четвъртфинала ще играе с спечелилия от срещата сред Емил Руусувуори и Алехандро Давидович Фокина. Финландецът се обезпечи място в Топ 8 след триумф над различен локален представител Лука Ван Аш със 7-6 (2), 6-4.

Поставеният под номер седем в схемата Феликс Оже-Алиасим от Канада победи в първия кръг французина Куентин Алис с 6-2, 7-5.

Днес присъединяване си в Марсилия от осминафиналите стартира и Григор Димитров. Българинът е подложен под номер 2 в схемата и ще играе с американеца Себастиан Корда в третия мач от програмата на Централния корт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР