Третият пол е една чорба. В това понятие трябва да

...
Третият пол е една чорба. В това понятие трябва да
Коментари Харесай

Проф. Станка Маркова пред Фрог: Третият пол е една чорба, да си То е обидно

Третият пол е една супа. В това разбиране би трябвало да се съберат доста разновидности на девиациите в секса, въпреки към този момент да не се приказва за девиации. Това положение към този момент се приема за обикновено.
Това сподели пред Фрог нюз сексологът проф. Станка Маркова във връзка разногласията дали третият пол би трябвало да бъде приет у нас.

Чудя се какъв брой пари ще коства на света във всички вероятни документи да се отбелязя жена-мъж?! В случая приказваме за най-различни положения. Има такива, които се раждат с противоположен транссексуален психологичен пол. Има и други, които са артикул на образование, артикул на обезчестяване и образуване на въздържан хомосексуализъм. Има хормонално обусловени, които по-рано наричахме хермафродити. За мен светът отива натам, накъдето е отивала Римската империя. Като стигнат до там нещата, нормално империите рухват.

Т. нар. трети пол не е дискриминиран. Хората, които принадлежат към него имат всички права. Разрешават им се бракове, осиновявания. Правят си интервенции за промяна на пола. Бях правосъден специалист за първия приет у нас мъж, водещ се преди този момент като жена. Съдът го призна за мъж и позволи това да се означи във всички вероятни документи. Това беше пробив в България. Няма втори сходен случай у нас. Защитавах тезата, че индивидът е мъж, тъй като той е генетично подобен. Объркали са го при раждането, тъй като е имало нарушаване на развиването. Не знам за какво би трябвало да се обявява третия пол, откакто е ясно, че еднополовата двойка има всички права като разнополовата. Не знам до каква степен стига нашето предпочитание за независимост, откакто имаш всичката независимост, която даже хетеросексуалните нямат.

Третият пол ще бъде То. Тук има доста етични въпроси, които би трябвало да се преглеждат. Едва ли не хората показват, че принадлежат към третия пол. По-рано това се криеше, а още по-рано беше наказуемо дори. Виждате, че надали не става мода да си друг във всяко отношение, в това число и в това.

Хомосексуалистите се влюбват по-силно от хетеросексуалните. За това при тях има доста убийства на тематика обич. Вероятно по-трудно си намират сътрудник. Любовните трепети са доста по-ескалиращи. Съвременната просвета към този момент е на такова равнище, че може доста елементарно да се дефинира кой какъв пол е. Считам, че признаването на третия пол е обидно за тези, които принадлежат към него. Всеки може да дефинира тъкмо какъв е и да си Търговско отделение е обидно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР