Третият път трябва да има кабинет, ще направим правителство и

...
Третият път трябва да има кабинет, ще направим правителство и
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Третият път трябва да има кабинет ще направим правителство

Третият път би трябвало да има кабинет, ще създадем държавно управление и " Демократична България " ще бъде в центъра. При положителния сюжети " Демократична България " и сътрудници основава държавно управление и първият ни сътрудник е " Продължаваме промяната ", това е естествената коалиция. По-добрият вид беше да създадем коалиция незабавно, с цел да вземем първото място, има значение кой взима първия мандат. Това сподели в " Денят стартира " с Георги Любенов Мартин Димитров от Демократична България.

Според него има капацитет " Демократична България " да се бори за второто място и да повиши процентите си.

" Няма вид ГЕРБ да стане допустим сътрудник, те скрито управляваха с Движение за права и свободи ", добави Мартин Димитров.

Той разяснява издигането на претендент за президент от Демократична България по този начин:

" Ръководството разисква тематиката, когато сме подготвени, ще обявим нашето решение, всички се бавят. Аз имам основни разлики с Румен Радев, по отношение на " Белене ", по отношение на връзките с Русия ", добави Мартин Димитров.

Той разясни, че без " Демократична България " е нямало да мине актуализацията на бюджета. Относно акцията в КЕВР Мартин Димитров посочи, че се надява инспекциите на ДАНС и Министерство на вътрешните работи да дадат нужния резултат.

" Инфлацията може да бъде овладяна посредством напредък на стопанската система и привличане на вложители. Ако се предложи от здравните управляващи ще сложа и трета доза ", сподели още Мартин Димитров.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР