Третият мандат ще бъде връчен след Нова година, за да

...
Третият мандат ще бъде връчен след Нова година, за да
Коментари Харесай

Радев: Третият мандат ще бъде връчен след Нова година

Третият мандат ще бъде връчен след Нова година, с цел да има избори през месец март. Това разгласи президентът по време на консултациите с " Демократична България ", като изрази вяра да не се стигне до тази догадка.

Следя със угриженост протичащото се през последните дни и ви убеждавам, че не това чакат българските жители. Това, което чакаме всички -  консолидация за намиране на сполучлива формула за сформиране на ръководство и за решение на значимите проблеми – отива в друга посока. В посока повишаване на борбата и начертаване на нови разграничителни линии ", безапелационен бе Радев.

" Най-важният ни ангажимент към НАТО е да можем да поддържаме нашите отбранителни качества. Вие казвате, че ще дадем оръжие на Украйна, само че ще получим такова от Алианса, както са създали други страни. Как си го представяте? ", попита Радев. 

" В създалата се обстановка държавното управление може да бъде формирано мъчно. Аритметиката демонстрира, че трябват не по-малко три партии. За да бъде устойчиво би трябвало структура и цели. Ясно е, че българската система върви към накъсване. Ключът ще бъде разговорът и търсене на форми за съдействие, само че е доста значимо това да не е безпринципно ", съобщи от своя страна съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР